Ritual pentru Luna Plină în Taur, 19 noiembrie 2021, ora României 10:58

Ai curajul să-ți urmezi pasiunile?! Ai puterea să abandonezi ideea de control și să lași puterea Universului și a Iubirii să se manifeste prin tine?

Dacă ai răspuns DA, felicitări te afli pe calea de a construi propia ta “moștenire” pe care o vei lăsa în urma ta. Cred că toți oamenii ne dorim să lăsăm în urma noastră ceva ce va dainui transmutării corpului fizic, ceva ce face un pic mai frumoasă și mai bogată viața celor din jurul nostru! Iar, dintre toate “bogățiile” pe care le putem manifesta fiecare dintre noi, cea mai valoroasă este propria ascensiune într-o vibrație superioară acompaniată de creșterea capacității de a oferi iubire pentru întreaga omenire!


Luna Plină este punctul culminant al ciclului lunar, iar acum energia este completată de eclipsă lunară.

Dacă ai plasat intenții la Luna Nouă în Taur, ce a fost în 11 mai a.c. acum poți face o evaluare foarte exactă a ceea ce s-a manifestat și ce se mai lasă așteptat, sau poți alege să eliberezi dintre dorințele pe care le aveai în trecut și acum nu mai rezonează cu tine.

Pentru cei ce nu au intenții plasate, acestă Lună Plină în Taur și eclipsă parțială lunară este ocazia perfectă pentru a revizui planul financiar, al proprietăților și valorilor inclusiv și cele interioare sau scala de valori personală. Schimbarea este singura constantă în viață, iar ce nu mai aduce bucurie și prosperitate este bine să fie eliberat, iar acum este ocazia potrivită!


Dacă una dintre dorințele tale este pe cale să devină realitate, s-ar putea să se manifeste acum.

În mod normal tot ce ne dorim și credem că merităm, primit din partea Universului. Întențiile plasate cu ocazia aspectului de Lună Nouă pot fi culese acum, evident dacă am parcurs pașii necesari și am luat acțiunile potrivite pentru a creea spațiul ca aceste dorințe să prindă viață.

Uneori se întâmplă să nu primim ceea ce cerem, iar de cele mai multe ori este pentru că acel ceva nu face parte din destinul nostru, iar dacă l-am primi ne poate aduce multă nefericire.


Stai în liniște timp de 10 minute și iartă pe oricine împotriva căruia ai ranchiună sau resentimente.

Începe prin a respira profund de 3 ori, apoi amintește-ti obiceiuri, tipare de gândire sau supări pe care vrei să le eliberezi. Notează-le pe o foaie de hârtie.

Apoi, gândește-te la oricine te-a supărat. Poți merge înapoi la copilăria ta, la oricine care, se pare, ți-a greșit și pe cine nu ai iertat încă. Scrie numele lor pe aceeași foaie de hârtie. Acum ai creat o lista de iertare.

Parcurge fiecare punct de pe listă afirmând celebra mantră HO'OPONOPONO “Îmi pare rău / Iartă-mă / Mulțumesc / Te iubesc!“, suplimentar mai poți exprima și “Aduc iubire și vindecare tuturor gândurilor, credințelor și relațiilor mele. Îmi învăț lecțiile si merg mai departe, eliberez tot ce nu-mi mai este benefic la această Lună Plină “

Stai peste o chiuvetă sau oriunde altundeva unde nu vei face foc în casă și arde-ți lista de iertare.

Acest ritual eliberează energiile în eter pentru transmutarea lor în iubire. Se poate aplica oricând este necesară o eliberare, dar pentru cea mai bună eficiență practică-l în primele 72 de ore după formarea aspectului de Lună Plină.


Numără-ți binecuvântările!

Dintre cele mai importante lecții am ales acest mesaj pe care vi-l comunic ca și concluzie a articolului, este ca nu poți da greș, nu poți greși în viață într-un mod fundamental, pentru ca pe unde ai lua-o și oricate drumuri ocolitoare vei face, tot vei ajunge în vârful muntelui tau, într-o formă sau alta.

Menirea noastră pe Pământ este de a fi fericiți și de a experimenta viața cu bucurie, iar asta putem face cel mai ușor prin iubire necondiționată și recunoștință!


Mulțumesc cu recunoștință, că ai citit până la final.

Namaste ✨✨✨

_______

Comentarii

Postări populare