Ritual pentru Lună nouă în Scorpion, 4 noiembrie 2021, ora României 23:15

Intențiile de manifestare, sau lista cu ceea ce-ți dorești să creezi poți face oricând ai plăcere, nu este aspectul de luna nouă singurul moment potrivit, totuși în primele 72 ore de la formarea ei energia de nou început este foarte puternică și eficientă.

Avantajul energetic a unei lunații noi comparativ cu începutul calendaristic de an, lună, sau de aniversare este acela că se recreează metaforic spațiu de dinainte creări Universului. Sunt mai multe surse ce indică cum Creația, din care și noi facem parte, a luat naștere din întuneric.

Prima referire o fac către Biblia Ortodoxa „Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină.”1, apoi dacă iau la analizat din punct de vedere științific, respectiv ce a fost înainte de Big Bang? ... majoritatea spun că a fost întuneric, iar ultima mențiune din acest articol este despre  Yin și Yang, din cultura antică Chineză, unde Yin (energia feminină) este marcată cu negru și îmbracă caracteristicile de parte receptivă, iarnă, apă sau umedă, fertilitate, acoperită, negativă (nu în sensul de rea, ci se referă la încărcătura energetică) și nu în ultimul rând Yin reprezintă Luna, da, cea despre care este acest scurt articol.

Acum că am clarificatDe Ce-ulsă vă povestesc un pic despre ritualuri, pai ... sunt cam câte în lună și în stele, iar cele mai bune sunt cele ce te atrag, te bucură cel mai mult și-ți vine natural să le faci, chiar îți poți face propriul tău ritual după ce te documentezi puțin, eu o să prezint unul dintre cele mai simple pe care eu le fac, în special atunci când „nu am timp“, pentru că are doar 5 pași.


1) Scrie de la 3 până la 10 intenții, în jurnal sau pe o coală simplă.

Nimic mai simplu, avem 72 de ore la dispoziție să ne alocăm ceva timp nouă înșine și visurilor noastre, excepție fac orele în care Luna se află în derivă, în situația de astăzi între 00:32 și 02:52 (05.11) nu vă recomand, mai bine așteptați până dimineață.


2) Fă un grid de cristale. Poate fi orice tip de cristal.

Lasă-ți imaginația să te ghideze, sau caută pe google modele de griduri. Eu folosesc modelul Seminței Vieții (Seed of Life) și la fiecare punct de intersecție a cercurilor așez câte un cristal. Ametist, Lapis Lazuli, Turqoise, Cuarț fumuriu, Onix negru, Malachit și Jasp roșu sunt recomandate ca fiind potrivite pentru semnul Scorpionului, implicit sunt mai puternice acum.


3) Pune un pahar cu apă în centrul gridului de cristale.

Apa are proprietatea de a-și schimba structura moleculară în funcție de mediu și chiar de cuvintele pe care le pronunți. Dacă nu mă poți crede pe cuvânt și vrei mai multe detalii pe subiectul ăsta, îți recomand să cauți studiile Dr. Japonez Masaro Emoto.


4) Afirmă cu voce tare de minim 3 ori fiecare intenție.

Poți afirma și de 10, sau sute de ori, dar cel mai important este să crezi că este posibil pentru tine și că meriți să manifești ce intenționezi. Dacă vrei și totuși nu crezi, doar creezi disonanță cognitivă și mai târziu dezamăgire. Dacă poți visa ceva sigur poți și realiza, crede în tine!


5) Bea apa din pahar și mulțumește profund.

Recunoștința este unul dintre cele mai importante ingrediente în manifestare în orice moment, la fel este și la Luna nouă. Mulțumește pentru că Universul a împlinit deja tot ce-ți dorești în planul spiritual și urmează doar să se materializeze.

Fiecare Lună nouă într-un anume semn este urmată în aproximativ 6 luni de zile de Luna plină în același semn, mai exact pe 30 mai 2022 va fi Luna plină în Scorpion și până atunci majoritatea intențiilor vor fi realizate, sau chiar toate dacă ceea ce vrei să realizezi face parte din Dharma ta.

Înainte de a ne ura o Lună Nouă plină de magie și putere de manifestare mai menționez doar că cea mai importantă energie a semnului Scorpion este cea de transformare și renaștere, poate îți dorești să incluzi și aspectul ăsta în lista ta de intenții.


Îmi place să cred că informațiile îți sunt cu folos.

Mulțumesc cu recunoștință, că ai citit până la final. 😍

Namaste 🙏

_______

*1 Geneza 1 / Alineatul 3 | ÎNTÂIA CARTE A LUI MOISE

Comentarii

Postări populare